sâmbătă, 21 septembrie 2013

Comanda de mobila

Lucian Crăciun este responsabilul preluării clienţilor. Din experianţa de peste 15 ani în domeniul mobilei, el ştie cel mai bine cum să pună problema. El este designer, proiectant, cu studii de IL şi arhitectură..

Sunt mai mulţi paşi de făcut până la proiectul final, căci nu toată lumea ştie ce vrea. Din start vă spunem că fără răbdare nu iese ce trebuie să iasă.

Datele de contact ale lui Lucian sunt: mobil - 0745166347
                                                                 - 0723017531
  e-mail - momlignum@gmail.com

După ce ne contactaţi, stabilim o întâlnire.

Vă oferim trei variante de tratative:

a.       Prima întâlnire are loc la atelier, unde îi explicaţi lui Lucian ce mobilă doriţi. El va face câteva schiţe pe loc pentru a limpezi lucrurile, după care va face un calcul de preţ aproximativ.  În situaţia în care acest preţ este apropiat de bugetul alocat proiectului, „povestea merge mai departe”. Adică Lucian vine să vadă locaţia unde doriţi să amplasaţi mobilierul, vă dă sugestii asupra aşezării, ergonomiei, proporţiilor, materialului mobilei etc., va face măsuratori. La întâlnirea următoare vă va prezenta desenele exacte ale mobilierului, dacă e nevoie chiar încadrate în spaţiul destinat, vor avea loc discuţii asupra materialului, a finisajului, a alcătuirii mobilierului şi  se va stabili preţul final. Se va încheia un contract şi se va plăti acontul.

b.      Îi trimiteţi lui Lucian prin e-mail (lucian@mominteriorart.ro sau momlignum@gmail.com) câteva schiţe cu mobilierul dorit şi eventual câteva poze cu spaţiul în care vor „vieţui”. El va face un calcul aproximativ de preţ. Dacă preţul vă este pe plac, schiţează, desenează în continuare mobilierul, rafinându-l până ajunge la forma ideală. Urmează o întâlnire pentru discuţii asupra materialului, a finisajului, a alcătuirii mobilierului şi pentru stabilirea preţului final. Se va încheia un contract şi se va plăti acontul.

c.       Prima întâlnire are loc direct la locaţia destinată mobilierului, unde Lucian îşi va putea face o imagine asupra spaţiului, funcţionării şi esteticii mobilieruilui. Va cunoaşte preferinţele clientului, preocupările lui şi va aprecia armonizarea mobilierului cu personalitatea clientului. Apoi Lucian va face schiţe, desene, reprezentări 3D cu mobilierul pe care-l doriţi. Această etapă de proiectare costă 150 €, deoarece necesită o muncă de birou intensă, timp îndelungat de discuţii, de gândire. Acest cost este valabil chiar dacă clientul face sau nu face mobilă cu MOM Lignum. Urmează o întâlnire pentru discuţii asupra materialului, a finisajului, a alcătuirii mobilierului şi pentru stabilirea preţului final. Se va încheia un contract şi se va plăti acontul.


Finalizarea mobilei

Meşteşugirea propriu-zisă a mobilei variază ca durată, în funcţie de proiect. De la două - trei luni se poate extinde la un an, deoarece mobila este executată manual. Ne face plăcere dacă veniţi în vizită pe parcursul execuţiei mobilierului, pentru a vedea evoluţia ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu