marți, 15 ianuarie 2013

MOM Lignum



Iată-ne, Doamne, şi pe Internet!
Oameni buni, oameni răi, oameni! Musai să vă placă ce scriem noi aici, pentru că nu e uşor lucru a face blogging-publicitate pentru a putea să-ţi urmezi pasiunea. Mai ales că pasiunea nu e scrisul, ci meşteşugul în lemn. Şi cum poate un meşteşugar în lemn să meşteşugească cuvinte, astfel încât să devină interesant internetcititorului, ca să-l citească pe mai departe, eventual să mai spună altora că e un trăsnea fain pe internet, care face mobilă de lemn şi care merită citit? E o întrebare lungă şi e greu de găsit răspunsul.... Greu e să-l faci pe om să citescă, d-apăi să mai cumpere şi mobilă de la tine. O fi vreo nebunie să te apuci tam-nesam de scris, ca să ajungi să faci în final mobilă. Şi nu oricare alta, ci din lemn! Firma cu care ne mândrim se numeşte MOM Lignum şi aderă la principiile slow furniture. Na că am zis-o şi p-asta!

Aşa se zice acum în vest: SLOW FURNITURE! Adică ceea ce pentru bătrânii lumii, ca să nu zic ai noştri, să nu fim noi ăi mai cu moţ, aşadar ceea ce pentru bătrânii lumii de dinainte de 1800 era normal. Adică mobilă făcută cu scule de mână.

O ţăcăneală! vor strâmba mulţi din nas.
O pierdere de timp! vor afirma superior afaceriştii.
O înapoiere temporală! vor zice industriaşii postmoderni (dacă nu cumva trendul postmodernist a expirat).
O, ce tare! vor exclama connaisseur-ii.

Acum dacă am intrat în hora bloggerilor, aici jucăm, până vom învăţa paşii şi vom fi admiraţi de începători. Poate vom da şi lecţii. După unii, vom juca în orb cam 4 ani, după care ne vom face simţită prezenţa.

Ce mai tura-vura! De vă place, citiţi, de nu vă place, reveniţi, că noi pare-se că ne tot schimbăm textele. Adică aceleaşi texte le tot prelucrăm şi dacă reveniţi aveţi surpriza să descoperiţi alt stil. Poate cel nou vă place mai mult.

Şi-am încălecat pe-o şa
Şi-am început blogu-aşa
Căci cuvântul din poveste
Înainte mult mai este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu